השקיעו
בעיתונות עצמאית
  • אודות
  • צרו קשר
שבת, יוני 14, 2025
לתמיכה בכל סכום
המקום הכי חם בגיהנום
אין תוצאות
צפיה בכל התוצאות
  • חם
  • מלחמת אוקטובר 23
  • דמוקרטיה במשבר
  • חברתי
  • בריאות הנפש
  • מקומי
  • תחקירים
  • דעות
המקום הכי חם בגיהנום
לתמיכה בכל סכום
אין תוצאות
צפיה בכל התוצאות
המקום הכי חם

כשחושבים ציצים חושבים גודל

הכול אפשר למכור ולקנות, גם שדיים

שלומית הברון ❘ שלומית הברון
05.02.16
| מגזין

משנים כיוון! במקום לצרוך תקשורת שמוכרת אותך, הגיע הזמן להשקיע בעיתונות עצמאית שעובדת אך ורק בשבילך


לכתוב על ציצים זה כמו לכתוב על חתונה, כמו לכתוב על שחיקת הדמוקרטיה, כמו לכתוב על ריאליטי, כמו לכתוב על שמעון פרס. אין כוח לעסוק בזה מרוב שזה בנאלי, מצד שני – זה המוקד של החיים שלנו כך שאי אפשר שלא לכתוב על זה.

השבוע ערכתי דיונים בלתי נסבלים עם אנשים על ציצים. אחרי שהבטחתי לעורכת טור עגלגל, רך, נעים, קפיצי ומנחם, מצאתי את עצמי נוברת בטקסטים על מרחבים של הנקה והחפצה ומביטה בתמונות של מדונה משנות ה-80. תשובות, אגב, אין. את הדיונים שלי העברתי לספירה נשית בניסיון לצמצם את הדיון למשהו סביר ותוך כדי זה להבין את מערכות היחסים שלנו עם הציצים שלנו – שחלק מאתנו קוראות להם שדיים ולכל אחת יש מערכת יחסים צפופה והדוקה איתם, לא חשוב מה הגדול שלהם או כמה היא לא סובלת שנוגעים לה בפיטמה.

אולי יעניין אותך גם:

קריאה לכל מי שמרגיש אבוד

״החוסר שלו כל-כך גדול, אני חייבת להחזיר את הבן-אדם הזה חזרה"

מה אנחנו יכולים ללמוד מסוריה על מאבקים אזרחיים והפלת שליטים רודניים?

כשחושבים ציצים חושבים גודל. יש גדולים. יש קטנים. גדולים – נחשבים. קטנים – פחות. זה כמובן גם פונקציה של תקופה. בשנות ה-90, תקופת משמר המפרץ והשדיים המקפצים של פמלה אנדרסון, מי שלא החזיקה דאבל D לא היה לה נכס. בשנות ה-20 של המאה ה-20 להיות עם ציצים פיציים היה סבבה לגמרי. אבל, יודעים מה? לא פיציים. כי להיות נטולת שדיים או עם שדיים קטנים ממש זה לאבד מקור כוח. זה להיות נטולת משאב. ובמידה מסוימת נטולת ערך. בלי כסף ביד.


את זה לימד אותנו הקפיטליזם: הכול משאב, הכול אפשר למכור, הכול אפשר לקנות וככל שיש יותר – זה יותר טוב. הרבה זה טוב. גדול זה טוב. ערימה זה טוב. זה בא עם ציצים ועם זין באותה מידה. זין גדול? זה טוב. למה? ככה. מי מתענגת מזה? יש כאלה שכן, כן? אבל יש גם רבות שלא מעניין להן את הקצה של הפות גודל איבר המין של הפרטנר, או שמעדיפות באופן ברור פין ממוצע כי תכלס, מי צריך יותר מזה…?

ציצים? אותו דבר. למה ציצים גדולים הם כאלה אטרקציה? מי אמר שזה 'יותר'? הרי משיחות עם נשים ברור שמי שיש לה שדיים גדולים לעיתים גם סובלת מהם. כאבי גב. חזיות שעולות כמו בית. נראות "פרובוקטיבית" מעצם מה שהטבע נתן, והתייחסויות בלתי נסבלות מהסביבה הגברית שעסוקה בציצים כאילו מדובר בתרופה לסרטן / טיסה לחלל / כרטיסים לסטאר-טרק בהקרנת בכורה. ובכל זאת הרי ברור לכולנו שמבחינה חברתית ציצים גדולים זה משהו להתייחסות. זו הסיבה שיש בשיאי גינס "האישה עם החזה הטבעי הגדול ביותר" (ראו תמונה), אבל אין שם את האישה עם החזה הטבעי הקטן ביותר.

ציצים הם עדיין נכס. הם נכס שלה והם נכס שלו. לה יש, זה אומר שלו יש. שלה גדולים והיא שלו? הוא גבר – הוא תפס גדולים. גבר נחשב יותר כשתלויה על זרועו אישה יפה, עם ציצים גדולים. למה? כי ציצים הם משאב. גם חלק מהנשים תיארו לי ציצים כמשאב. "אני אוהבת את כוחו של השד", אמרה לי מישהי השבוע. והסבירה שהעובדה שנשים, שמצבן עדין לא משהו בחברה, יכולות לתרגם את השדיים שלהן לכוח חברתי מניב, תנופתי, מערער גברים ושובר חומות בדרך להצלחה שלהן – זה מקור כוח בשבילה.

ציצים הם נכס ומקור כוח לחלק מהנשים, וזו כנראה הסיבה שהם צריכים מסגרת. כי עם כל הכבוד שיש לציצים, את לא יכולה להסתובב לך פה עם הנכס שלך ולגזור עליו קופונים. הו לא. מניקה בפומבי? את אשמה, מגעילה, לא בסדר, לכי להניק בשירותים. את חושפת אותם כמו כל גבר ממוצע בדרך לים? שרמוטה פרובוקטיבית "ביקשת את זה". בואו נוריד הילוך. את הולכת בלי חזייה…? רק בלי חזייה כן? לא בגאווה ועם מסר כמו במצעד השרמוטות, סתם בלי המחוך המכווץ. מעלה. מקטין. מעגל. כל אחת עם מטרת החזייה שלה – הו הו! את הולכת לחטוף בובה. מה זה?! מי הרשה לך ללכת עם הנכס בחוץ בלי לסגור אותו ולרסן אותו?! נראה לך שתוכלי לשוטט פה עם הציצים המערערים שלך בחוץ?! לכי תקני חזייה ב-550 שקל ותסגרי אותם טוב טוב. אבל לא יותר מדי טוב הא? אנחנו רוצים לראות.



הסיפורים החמים

חם

חיילים קיבלו הוראה לפנות בסיסים בדרום הארץ. אלו שנותרו מופקרים בלי יכולת להתמגן

אלימות מינית

״זה שמטפל נגע לי באיברי המין וליקק אותי בכל הגוף זו פגיעה מינית, נקודה״

דעות

ההפגנות נגד חמאס הציפו את ההתקוממות ברחובות עזה. מי ימלא את הוואקום ביום שאחרי?

קטגוריות

  • דעות
  • חברתי
    • החברה הערבית
    • מבקשי מקלט
    • צדק חברתי
      • דיור ציבורי
  • חם
  • מגזין
  • מדיני-בטחוני
    • יהודה ושומרון
    • מלחמת אוקטובר 23
      • מחדל ה-7 באוקטובר
    • עזה
    • צבא
  • מקומי
    • סביבה
    • תכנון
  • משפט ופלילים
    • אלימות מינית
    • דמוקרטיה במשבר
    • משטרה
    • נשק
    • שחיתות
  • פוליטיקה ותקשורת
    • פוליטי
    • תקשורת
  • פרויקטים
    • русский / English / عربى
    • גלריות
    • וידאו
  • רווחה
    • בריאות הנפש
    • חינוך
  • תחקירים

המקום הכי חם בגיהנום || 

עיתונות עצמאית, בלי פחד. 

אנחנו מחויבים לנקודת מבט קשובה, ביקורתית ומאוזנת, אבל היא לעולם לא חפה מתפישת עולם, מעמדות ומעקרונות. במגזין הזה אנו מבקשות לעשות עיתונות שדבקה בעקרונות של דמוקרטיה, שוויון וצדק חברתי. עיתונות חוקרת, חפה מפחד וממורא. עיתונות שאינה חוששת לקחת צד. ששומרת על פרופורציות, שאינה מתלהמת, שנצמדת לעובדות ולסטנדרטים מקצועיים, סקרנית ובודקת את עצמה.

 

© 2024 כל הזכויות שמורות למקום הכי חם בגיהנום - מגזין עיתונאי עצמאי.

Fatfish

בתקופה בה הממשלה מתנגחת בתקשורת החופשית, זה הזמן לתמוך בעיתונות שהם לא יצליחו להביס

אנחנו חייבים את התמיכה שלך כדי להמשיך לחקור, לחשוף ולדווח, ולעשות עיתונות שמשפיעה על המציאות.

לתמיכה בכל סכום >

×
אין תוצאות
צפיה בכל התוצאות
  • ראשי
  • חם
  • מלחמת אוקטובר 23
  • דמוקרטיה במשבר
  • חברתי
  • בריאות הנפש
  • מקומי
  • תחקירים
  • דעות
צרו קשר
מי אנחנו

© 2025 כל הזכויות שמורות למקום הכי חם בגיהנום - מגזין עיתונאי עצמאי | פיתוח Fatfish