השקיעו
בעיתונות עצמאית
  • אודות
  • צרו קשר
יום חמישי, אפריל 9, 2026
לתמיכה בכל סכום
המקום הכי חם בגיהנום
אין תוצאות
צפיה בכל התוצאות
  • חם
  • דעות
  • תחקירים
  • מגזין
  • וידאו
  • פרויקטים
המקום הכי חם בגיהנום
לתמיכה בכל סכום
אין תוצאות
צפיה בכל התוצאות
המקום הכי חם בגיהנום
לתמיכה

שלך לכל הלילה… תתקשר: ארקיע

ארקיע מציעה לכם (לא לכן!) אושר וחרמנות

רוני גרוס ❘ רוני גרוס
09/06/2016
| מגזין
0

משנים כיוון! במקום לצרוך תקשורת שמוכרת אותך, הגיע הזמן להשקיע בעיתונות עצמאית שעובדת אך ורק בשבילך


אחד מתחביביי האהובים, כשאני מסתובבת ברחובות העיר, הוא לעבור בין המכוניות ולהסיר מכל השמשות את כרטיסי נערות הליווי שנדחפו בחלון הנהג. "רק שלך להלילה", "אצלי לא תשמע לא", "בוא אליי להתפנק", כתוב עליהם באותיות באדום-לוהט, לצד תמונות פתייניות של נשים שמשדרות פניות מינית אקסקלוסיבית. כשיש לי ביד מספיק כרטיסים, אני קורעת אותם בחדווה ומשליכה אותם לפח הזבל הקרוב.

אבל כרטיסי ליווי זו מטרה קלה. כי כל מי שיודע משהו על העולם, יודע גם שהתמונות מזויפות, ושאף אחת לא באמת רוצה להיות "רק שלך להלילה" בדירה אפלה ומוזנחת בדרום העיר. זה לא מונע מגברים רבים להתקשר למספרים, להגיע לדירות, לבוא על סיפוקם, אבל מעטים הם החיים באשליה.

עכשיו בואו נרים רגע את המבט ממרצפות העיר לשמיים, אל הפרסומות החדשות של חברת ארקיע, שהופיעו בשבועות האחרונים על שלטי החוצות ברחבי הארץ. על השלטים מתנוססות תמונות של דיילות מצודדות במבטים חייכניים ומזמינים. "טוס איתי", נכתב על השלט, "לבולגריה ויוון, 799$, 7 לילות, כולל טיסה". הדיל המוצע נחתם בשמה הפרטי של הדיילת, "קריס, דיילת אוויר בארקיע".

מזכיר קצת את כרטיסי הליווי הזולים ואתרי הפורנו הזמינים בקליק? מה פתאום, ארקיע היא חברה רצינית, והיא מרימה את הרף, מממשת פנטזיה והופכת אותה למציאות: במקום תמונות מזויפות, פנים מטושטשים ונשים זרות עם שמות בדויים, חברת התעופה נותנת לנו את הדבר האמיתי – עובדת החברה שמזמינה אותך באופן אישי להצטרף אליה לטיסה (ואולי לא רק? כנראה שלא רק), כשאתה (ולא את) מתלבט אם להתכלב עם צ'ארטר או לטוס כחול-לבן. ועוד איזה כחול-לבן: קריס, הדיילת הכל-ישראלית עם השם הכל-ישראלי, חותמת על הדיל המוצע כאילו היה זה מכתב אישי ממנה. איך אפשר לסרב לקריס?

כך נראה כרגע אתר הבית של ארקיע

ופתאום נזכרתי, שגם ב-2012 יצאה ארקיע בפרסומת בה היא מסרסרת בדיילות שלה: בסרטון טייסי החברה (הגבריים במיוחד) מתהלכים ברחובות העיר כשמאחוריהם דיילות-דוגמניות (משדרות מיניות מתפרצת), ויחד הם מזמינים את עם ישראל לטוס איתם. לקראת סוף הפרסומת, מופיעה סצינה בה שתי דיילות עם חצאיות קצרצרות יושבות במושב אחורי של לימוזינה, כשביניהן נער צעיר במיוחד, והן משקות אותו משקאות קלים כשפחות נרצעות. הנער לא יודע את נפשו מרוב אושר וחרמנות. כן! כן! לטוס! לטוס!

 

בשנה שעברה עלתה לחדשות מחאת דיילות האוויר שעובדות בחברת אל-על, המחויבות לנעול נעלי עקב, לעתים לאורך שעות ארוכות במהלך המשמרת שלהן. הדיילות טענו, ובצדק, שבמסגרת תפקידן, הן בעיקר צריכות להרגיש נוח להתרוצץ הלוך ושוב בלי סרבולים מיותרים. נעלי עקב סותרות לחלוטין את המטרה שלשמה באו לעבוד. אך המחאה לא צלחה, והעקרון שעומד מאחורי נעלי העקב – "ייצוגיות", מילה מכובסת שנועדה להסתיר את הרצון של חברת התעופה לאפשר לנוסעים לשזוף את עיניהם ברגל בחצאית על עקבים – נשמר.

באל-על כנראה יודעים מה הם עושים. האם אתם יכולים לדמיין את קריס מגישה לכם מיץ עגבניות מחוזק כשלרגליה נעליים שטוחות, יצוגיות ככל שיהיו? התסכימו לקבל ארוחת צהרים בשרית שאינה טופפת אליכם? נו, באמת, בשביל זה קניתם כרטיס בארקיע?

ואתן – אתן יכולות לדמיין את קריס מדגימה לכן כיצד לשים את חגורת הבטיחות כשהיא עומדת בגובה הטבעי שלה? מביאה דרינק כששוקיה אינן מתוחות עד קצה השריר? אני כן, נראה לי שיש עוד כמה. אבל אותנו אף אחד בארקיע לא סופר, בטח לא אם עלינו לטיסה בבירקנשטוק.

שתף

  • Share on X (נפתח בחלון חדש) X
  • Share on Facebook (נפתח בחלון חדש) פייסבוק
  • Share on Telegram (נפתח בחלון חדש) Telegram
  • Share on WhatsApp (נפתח בחלון חדש) WhatsApp
  • להדפיס (נפתח בחלון חדש) הדפס
  • Email a link to a friend (נפתח בחלון חדש) דואר אלקטרוני

אולי יעניין אותך גם...



הסיפור הקודם

עובש וחוב מים של 18,000 שקלים

הסיפור הבא

ציון 100 בכלום

רוני גרוס

רוני גרוס

הסיפורים החמים

״נתניהו הבטיח סופר ספרטה וקיים. אפשר לבוא בטענות רק לאופוזיציה״ | צילום: מולי גולדברג
מדיני-בטחוני

״אין קול ששואל ׳מה נשיג עכשיו שלא השגנו קודם?׳ הגישה השולטת כופה עלינו מלחמה תמידית"

❘ רויטל חובל
07/04/2026

ישראל מעולם לא הסירה איום בכוח בלבד, אך התפיסה השולטת, כפי שמסביר חוקר יחסי צבא וחברה, פרופ׳ יגיל לוי, מבטיחה לציבור ביטחון קבע ושוללת כל פשרה עם האויב. בראיון למקום הכי חם בגיהנום הוא מנתח את קונספצית פוסט ה-7 באוקטובר שכופה עלינו מלחמת נצח, ואת הסיבות שכמעט אין איש שקורא עליה תיגר. ״על פי התפיסה של נתניהו, בעוד כמה חודשים נצטרך לצאת למלחמה נוספת״

הסיפור המלאDetails
רכב שנפגע מטרור יהודי | צילום: פלאש 90

אני ישראלית בת 18. מתנחל השפריץ עליי גז פלפל ואמר ״חבל שלא הרגתי את אמא שלך״

05/04/2026
מתוך ההתכתבות בקבוצת הטלגםר של ״עורי צפון״ | צילום מסך

עמית סגל שלח תמונה של הליטני. התנועה להתנחלות בלבנון: ״היה משתלם להקריב אלף חיילים בעזה״

04/04/2026
מעצר של מפגין בהפגנה בכיכר הבימה במוצאי שבת | צילום: פלאש 90

המשטרה לחצה על קצינת פיקוד העורף שתספק עילה לפיזור הפגנה. בג”ץ למשטרה: “תבואו עם פתרונות”

03/04/2026
שוטרי מג״לֹ מפנים באלימות אישה מבוגרת מכיכר הבימה | צילום: פלאש 90

בג״ץ בדיון חריג בשישי: ידון בעתירה נגד האלימות הקיצונית של המשטרה בדיכוי המחאות נגד המלחמה

02/04/2026
הסיפור הבא

ציון 100 בכלום

אם זה עובד (למכבי), אל תשאלו למה

צילום: קובי גדעון, לע"מ

ספוילר: אין פתרון לטרור

רוצה לקבל יותר סיפורים, תחקירים וחשיפות?

loader

הרשמה בקליק לניוזלטר הכי חם בגיהנום

Themed Share Widget

אהבתם? שתפו את הכתבה

וואטסאפ X טלגרם אימייל העתק קישור

הכי חם בטוויטר

הציוצים שלי
המקום הכי חם בגיהנום

© 2025 כל הזכויות שמורות למקום הכי חם בגיהנום - מגזין עיתונאי עצמאי | פיתוח Fatfish

אנחנו מחויבים לעיתונות קשובה, ביקורתית ומאוזנת, אבל היא לעולם לא חפה מתפישת עולם. עיתונות שדבקה בעקרונות של דמוקרטיה, שוויון וצדק חברתי. עיתונות חוקרת, חפה מפחד וממורא, שאינה חוששת לקחת צד, שומרת על פרופורציות, אינה מתלהמת, נצמדת לעובדות ולסטנדרטים מקצועיים. עיתונות סקרנית ובודקת את עצמה.

  • מי אנחנו
  • צרו קשר
  • תנאי שימוש באתר
  • תמכו בעיתונות עצמאית

כאן עושים עיתונות אמיתית*

*עיתונות חוקרת, סקרנית ובועטת, שנצמדת לעובדות ולסטנדרטים מקצועיים. דווקא בימים החשוכים שעוברים על כולנו, ולנוכח שתיקתם של גופי התקשורת, אנו גאים לעמוד בחזית הערכית של העיתונות בישראל, ומחויבים לעקרונות של דמוקרטיה, שיוויון, קדושת חיי האדם וצדק.

×
אין תוצאות
צפיה בכל התוצאות
  • ראשי
  • מדיני-בטחוני
    • צבא
    • יהודה ושומרון
    • עזה
    • מלחמת אוקטובר 23
      • מחדל ה-7 באוקטובר
  • משפט ופלילים
    • שחיתות
    • משטרה
    • דמוקרטיה במשבר
    • אלימות מינית
  • כלכלה וחברה
    • צדק חברתי
    • בריאות הנפש
    • רווחה
    • חינוך
  • פוליטיקה ותקשורת
    • פוליטי
  • המקומון
    • סביבה
    • תכנון
צרו קשר
מי אנחנו

© 2025 כל הזכויות שמורות למקום הכי חם בגיהנום - מגזין עיתונאי עצמאי | פיתוח Fatfish