השקיעו
בעיתונות עצמאית
  • אודות
  • צרו קשר
יום שני, דצמבר 8, 2025
לתמיכה בכל סכום
המקום הכי חם בגיהנום
אין תוצאות
צפיה בכל התוצאות
  • חם
  • דעות
  • תחקירים
  • מגזין
  • וידאו
  • פרויקטים
המקום הכי חם בגיהנום
לתמיכה בכל סכום
אין תוצאות
צפיה בכל התוצאות
המקום הכי חם בגיהנום
לתמיכה
קפה נחת | צילום: איתי רון

קפה נחת | צילום: איתי רון

עובדות בקפה נחת העידו: הבעלים דן אוריאלי הטריד אותנו מינית

ארבע עובדות מרשת "קפה נחת" התלוננו בפני מנכ"ל הרשת כי אחד הבעלים, דן אוריאלי, הטריד אותן מינית. עובדת חמישית החליטה לא להגיש תלונה. בעקבות התלונות נפתח הליך בירור פנימי ובסופו הוחלט להרחיק את אוריאלי מעבודה במקום. מנחת נמסר: "לא נסבול כל פגיעה בעובדי החברה". אוריאלי: "לוקח אחריות מלאה ומסיים את עבודתי"

רויטל חובל ❘ רויטל חובל
05/07/2023
| אלימות מינית
תמונה ראשית : קפה נחת | צילום: איתי רון

משנים כיוון! במקום לצרוך תקשורת שמוכרת אותך, הגיע הזמן להשקיע בעיתונות עצמאית שעובדת אך ורק בשבילך


ארבע עובדות בבתי הקפה נחת התלוננו לאחרונה כי אחד הבעלים של רשת בתי הקפה, דן אוריאלי, הטריד אותן מינית. 

העובדות, כולן בשנות העשרים המוקדמות לחייהן, פנו למנכ"ל הרשת, אסף ביטון, שהוא גם שותפו של אוריאלי ותיארו בפניו דפוס חוזר של הטרדות. חלקן מילוליות, חלקן פיזיות, שנמשכו על פני זמן ממושך, באופן שהפך לדבריהן את העבודה במקום לבלתי נסבלת. 

אוריאלי, 46, נשוי ואב לילדים, ייסד את בית הקפה בכיכר דיזנגוף שהפך למוסד תל אביבי עם חברו, אסף ביטון לפני שמונה שנים (ינואר 2015). מאז הם פתחו בית קפה נוסף בשם אדא בשוק הפשפשים ביפו. לפני כשנתיים הם פתחו סניף נוסף לקפה נחת בהרצליה, ובשנה שעברה פתחו את הסניף השלישי במתחם התחנה בתל אביב, שבו ממוקם גם בית הקלייה שלהם. הוא ניהל את העסקים במשותף עם ביטון והיה מגיע לעבוד בהם באופן יומיומי, וכך גם היה לו מגע רצוף עם העובדות. 

בעקבות התלונות הוחלט לפתוח בתוך החברה הליך בירור שעליו היתה אחראית נופר ביטון, אחותו של המנכ"ל ובעלת מניות בעצמה בחברה. העובדות העידו בפניה בפתיחות ותיארו את מצוקתן. היתה גם עובדת חמישית, שלא רצתה למסור תלונה. 


ביטון מצאה את העובדות אמינות והתייחסה לתלונותיהן בחומרה רבה. כבר בתחילת ההליך שנפתח לפני שלושה חודשים, הוחלט להרחיק את אוריאלי מעבודה במקום. 

אוריאלי | מתוך הפייסבוק של קפה נחת

ביטון מסר בתגובה: "מתן יחס של כבוד לעובדי החברה הינו נר לרגלינו, כך גם בנושא של הטרדה מינית. כל טענה בנושא זה מקבלת את מלוא תשומת הלב ונבדקת ומטופלת על ידי החברה באופן מיידי, במלוא הרצינות והחומרה. משיקולי צנעת הפרט, אין בכוונת החברה להתייחס לטענות פרטניות, אך נדגיש כי כל טענה שיש בה פגיעה בכבוד עובדינו טופלה ומטופלת באופן מדויק, מקצועי ובהתאם להוראות הדין וללא כל פשרות. עובדי החברה הינם חלק בלתי נפרד ומהותי מפעילות החברה ואנו לא נסבול כל פגיעה בהם".אוריאלי מסר: "הנושא נבדק וטופל בחברה ואינני מגיב בתקשורת". 

"מהרגע הראשון לקחתי אחריות מלאה על ההתנהלות שלי ועל כל פגיעה שנפגעה עובדת כלשהי", מסר אוריאלי בתגובה. "כחלק מכך אני מסיים בימים אלו את עבודתי בנחת שהיה עבורי בית ומקום בו השקעתי את חיי בשנים האחרונות".

שתף

  • לחצו כדי להדפיס (נפתח בחלון חדש) הדפס
  • יש ללחוץ כדי לשלוח קישור לחברים באימייל (נפתח בחלון חדש) דואר אלקטרוני
  • לחיצה לשיתוף ב-X (נפתח בחלון חדש) X
  • לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש) WhatsApp
  • לחיצה לשיתוף ב-Telegram (נפתח בחלון חדש) Telegram
  • לחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש) פייסבוק

אהבתי

אהבתי טוען...

אולי יעניין אותך גם...



הסיפור הקודם

הישג לפעילים בחוף אמנון: יזמי כפר הנופש נדרשו להציג חלופות

הסיפור הבא

שני קטינים נלקחו למעצר על ידי פקחי רשות ההגירה בצאתם מהגן

רויטל חובל

רויטל חובל

[email protected]

הסיפורים החמים

בן גביר ביקש לעשות הון פוליטי באמצעות התאכזרות לאסירים הבטחוניים, אבל אלפי אסירים יהודים נפגעו | פלאש 90
משפט ופלילים

פשפשים במיטות, מקקים בחדרי האוכל ודם על הקירות: ההזנחה הפכה את בתי הסוהר למתקני עינויים

❘ סיון תהל

כ-23 אלף כלואים במערכת עם 14.5 אלף מקומות: המדיניות של בן גביר פוגעת קשות באסירים פליליים, רובם יהודים, שסובלים מצפיפות, הזנחה ותברואה ירודה

הסיפור המלאDetails
Mendy Hechtman/FLASH90 | למצולמת אין קשר לכתבה

בעיניהם של תושבי קיבוץ מעגן מיכאל, הם עצמם הטבע שיש להגן עליו

שוטר מצלם מפגינים בצעדה בתל אביב | שימוש לפי סעיף 27 א׳ לחוק זכויות יוצרים

במקום לתקן דפוס פעולה פסול, המשטרה הכשירה את השרץ. כולנו נשלם את המחיר

שוטר מצלם מפגינים | צילום: מולי גולדברג

המשטרה הוציאה נוהל שמסדיר תיעוד מפגינים בטלפונים פרטיים. את האמצעים ליישמו – אין

בריכות הדגים הן משאב קריטי לכלכלת הקיבוץ או שטח שאפשר להשתמש בו למגורים, מלונאות ופארק צפרות. תלוי מי שואל | צילום פלאש 90

"אנחנו לא אור עקיבא": הקיבוץ העשיר שנאבק על הזכות להישאר סגור, לבן ודליל

הסיפור הבא
האם אתמול האם אתמול בוואן של רשות ההגירה של רשות ההגירה

שני קטינים נלקחו למעצר על ידי פקחי רשות ההגירה בצאתם מהגן

גילה גמליאל | צילום: יונתן זינדל, פלאש90

"חובב, יש בחורה שהפעלתי עליה כוח": מאבטח של השרה גמליאל תקף מפגינה

לא למדנו כלום: מצב החינוך בישראל | עיצוב תמונה: גיא עמיאל

"מבחינת מצב החינוך, אנחנו נמצאים על סף איום קיומי למדינה"

Themed Share Widget

אהבתם? שתפו את הכתבה

וואטסאפ X טלגרם אימייל העתק קישור

הכי חם בטוויטר

הציוצים שלי
המקום הכי חם בגיהנום

© 2025 כל הזכויות שמורות למקום הכי חם בגיהנום - מגזין עיתונאי עצמאי | פיתוח Fatfish

  • מי אנחנו
  • צרו קשר
  • תנאי שימוש באתר
  • תמכו בעיתונות עצמאית
  • אנחנו מחויבים לנקודת מבט קשובה, ביקורתית ומאוזנת, אבל היא לעולם לא חפה מתפישת עולם. עיתונות שדבקה בעקרונות של דמוקרטיה, שוויון וצדק חברתי. עיתונות חוקרת, חפה מפחד וממורא, שאינה חוששת לקחת צד, שומרת על פרופורציות, אינה מתלהמת, נצמדת לעובדות ולסטנדרטים מקצועיים. עיתונות סקרנית ובודקת את עצמה.

כאן עושים עיתונות אמיתית*

*עיתונות חוקרת, סקרנית ובועטת, שנצמדת לעובדות ולסטנדרטים מקצועיים. דווקא בימים החשוכים שעוברים על כולנו, ולנוכח שתיקתם של גופי התקשורת, אנו גאים לעמוד בחזית הערכית של העיתונות בישראל, ומחויבים לעקרונות של דמוקרטיה, שיוויון, קדושת חיי האדם וצדק.

×
אין תוצאות
צפיה בכל התוצאות
  • ראשי
  • מדיני-בטחוני
  • משפט ופלילים
  • כלכלה וחברה
  • פוליטיקה ותקשורת
  • המקומון
צרו קשר
מי אנחנו

© 2025 כל הזכויות שמורות למקום הכי חם בגיהנום - מגזין עיתונאי עצמאי | פיתוח Fatfish

 

טוען תגובות...
 

    %d